remove

Willian ser ud til at genforene sig med Maurizio Sarri på Juventus

Tiemoue Bakayoko ønsker at prøve at prestere godt på banen, selvom han kæmpede i løbet af sin første sæson hos Chelsea. Men 25-åringen mener, at han ikke vil forlade klubben efter at have afsluttet sit sæsonlange lån. Men der er to spillere, der skal til at spille i Spaniens La Liga for lånekontrakter. Kenedy og Baba Rahman har aftalt låneaftalen inden den europæiske fristdag. Kenedy vil nyde sin lånefortryllelse på Getafe efter at have gjort sine 27 optrædener for Blues.

Chelsea har bekræftet deres 25-mandstropp til den nye Premier League-sæson på tirsdag, herunder otte medlemmer kvalificerer sig til hjemmegrønt status. Da Chelsea fik et overførselsforbud i sommer, var de ikke i stand til at få nye ansigter ind. De bragte Pulisic og Kovacic tilbage og afsluttede nogle overførselsafbrydere. Flere spillere opgav imidlertid nye billige fodboldtrøjer og forlod klubben. Eden Hazard gik mod Real Madrid og Alvaro Morata sluttede sig til Atletico Madrid.

Vingeren Willian ser ud til at genforene sig med Maurizio Sarri på Juventus. 31-åringen har sin nuværende kontrakt udløbet, men ser ikke ud til at tale om hans forlængelse. Han kom til Chelsea siden 2013, men nu siges det, at Juve vil tage et skridt for ham. Det ser ud til, at han kommer af med Chelsea fodboldtrøje i næste år. I mellemtiden førte Chelsea indtil videre syv-point i Premier League.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!