remove

Thomas Meunier er foret med Manchester United

Paris Saint-Germain rykkede op til toppen af ​​Ligue 1-bordet takket være målsætningen fra Neymar. Det var Neymars 53. mål i 60 optrædener for PSG. Tuchel roste sin afgørende karakter på trods af hans relative mangel på matchfitness. Og han overbeviste om, at manden på 222 millioner euro vil gøre det bedre. Når han taler om spillerens ønske om at bevæge sig væk fra klubben, sagde chefen, at Neymar er 100 procent med klubben.

Mauro Icardi flyttede til PSG på et indledende sæsonlån efter måneders spænding hos San Siro. Han ankom til Inter fra Sampdoria i 2013, men besluttede at forlade sidste sæson. Muligheden for at han forlader kan være ønsket om perfekte billige fodboldtrøjer. Han sagde, at han var i sit syvende år i Inter, men aldrig vandt noget. PSG er et hold fuld af mestre, det er hvad han ønskede. Han gik glip af søndagens sene triumf i Ligue 1-rivalerne Lyon.

Thomas Meunier sagde, at han var frustreret over Paris Saint-Germain siden den manglende spilletid. Heltryggen tog lige en PSG fodboldtrøje af og afsluttede sin anden sæsonstart på tirsdag mod Real Madrid. Det siges, at Tuchel foretrak unge Colin Dagba end ham. Belgieren er imidlertid blevet forbundet med Manchester United, og Solskjær er ivrig efter at styrke sig ved venstreback. Derudover vil Paris Saint-Germain stå overfor Stade Reims onsdag.

Related Tags

billige fodboldtrøjer PSG fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!