remove

Piqué vender tilbage til sin drengsklub

Onsdag aften, Manchester United vært FC Barcelona i første omgang i Champions League kvartfinaler. Det er det første ben i en mund-vandrende Champions League kvartfinale slips. "Denne kamp er en klassiker i europæisk fodbold. Barcelona har aldrig vundet på Old Trafford, tror jeg. Vi skal forsøge at ændre det. "Barcelona manager sagde.

Messi har i stedet forvandlet klubben til standard spanske titel vindere. Messi's entydige tankegang og unikt talent har netop løftet de forandringer, der blev bragt af Johan Cruyff og Pep Guardiola til større niveauer. De bærer deres Barcelona fodboldtrøje nu slutter næsten hver sæson med titlen. Vinderen over Atletico vil næsten helt sikkert bringe Messi 10, i løbet af blot 15 år. Det er helt uden fortilfælde i Barcelonas historie. Old Trafford og Anfield er de eneste engelske stadioner, som Messi har spillet i, men ikke scoret i.

For næsten 11 år siden forlod Gerard Piqué Old Trafford for at vende tilbage til sin drengsklub. "Jeg vender tilbage til mit andet hjem." Sådan reagerede Gerard Piqué på tegningen på sociale medier. I løbet af sin tid i Manchester hjalp Piqué's erfaringer med at udvikle sig som professionel. Og denne gang vender han med billige fodboldtrøjer tilbage til sit 'andet hjem' som en af ​​verdens bedste midterhalvdele.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Barcelona fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!