remove

Napoli-præsident sagde, at Koulibaly var værd tre gange end Maguire

James Rodriguez er blevet knyttet til Napoli i sommer. Napoli havde været i forhandlinger med Real Madrid for James, men spilleren fik kun lov til at tage et lån. Rodriguez fik ikke lov til at skifte billige fodboldtrøjer. Og Atlético Madrid interesserede ikke længere for en aftale. Napoli er trætte af Madrids holdning og besluttede at vende deres opmærksomhed mod et træk for PSV Eindhoven-vingen Lozano, som er fire år yngre og mere opnåelig.

Napoli har tilføjet Kostas Manolas, Giovanni Di Lorenzo og Eljif Elmas i sommer for at styrke en stærk side. Klubben overvejer at forberede Napoli fodboldtrøje og signere Lozano fra PSV Eindhoven. Spilleren har bidraget med 17 mål for PSV på vej til deres 24. hollandske mesterskab. Lozano har scoret 40 gange i 78 optrædener i alle konkurrencer for PSV. Han er en alsidig vinger tilbyder også kreativitet i angreb.

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis sagde, at han ville have tilbudt betydeligt mindre penge til at underskrive Maguire, der blev Uniteds tredje undertegnelse af sommeren. Han hævdede også, at Koulibalys værdi er £ 250 mio., Der var værd tre gange end Maguire. Han sagde, at problemet med spillernes superomkostninger skyldes England og spillerne brutto mere penge end i andre europæiske lande. Skønt Koulibaly måske ikke er tre gange forsvareren, men alder er mindst en fordel i forhold til Maguire.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Napoli fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!