remove

Manchester United har mange muligheder i Middlefield

Det er blevet rapporteret, at Manchester United har linket til et skridt for Bruno Fernandes. Spillerens agent holder samtaler med potentielle suitors. Og Sporting Lisbon er parat til at indbetale på Fernandes. Ole Gunnar Solskjaer er interesseret i at underskrive to midtbanespillere og forberede Manchester United fodboldtrøje i sommer, selvom den 24-årige har en række andre suitors. Den kreative midtbanespiller har scoret 32 ​​mål for Sporting, der har fire år tilbage på sin nuværende aftale.

Ole Gunnar Solskjaer har tilføjet Aaron Wan-Bissaka og Daniel James til sit hold i sommervinduet. Klubbens bud på Harry Maguire blev afvist af Leicester City tirsdag. Men United har nogle andre muligheder og billige fodboldtrøjer til at vælge. Alderweireld har i et stykke tid været forbundet med den engelske klub. Han er tilgængelig for kun 25 millioner kroner i år. Den 20-årige Nicolo Zaniolo er ekstremt højt vurderet med at score fire mål for romaerne.

Manchester United har angiveligt tilbudt en ny £ 350,000-a-week kontrakt til David De Gea. Spillerens nuværende aftale varer til slutningen af ​​næste sæson. Selv om United ikke er villige til at opfylde De Geas lønkrav, ønsker de ikke at miste målmanden næste sommer. Den enorme inflation på overførselsmarkedet er nu uundgåelig, som kan se, at den foreslåede femårige aftale ville gøre De Gea til den højest betalte målmand i verden.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester United fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!