remove

Manchester United er ivrige efter at tilføje nogle unge spillere

Paul Pogba er nu klar til at forlade Manchester United igen. Den Røde Devils tidligere midtbanespiller Kleberson siger, at det vil være det rigtige skridt, hvis Paul Pogba forlader klubben i sommer. Kleberson mener, at VM-vinderen bør tage Manchester United fodboldtrøje ud og forlade klubben for en ny udfordring, da hans stil ikke er særlig hvad man United har brug for. Pogba's agent siger, at United bør forsvare Pogba mod kritik, og håber, at der snart vil være en tilfredsstillende løsning for alle parter.

Harry Maguires venstre til Manchester United blev troet som et uundgåeligt skridt fra hans nuværende klub. Leicester City er overbevist om, at United vil mødes med deres £ 85m pris tag til center back. Det har rapporteret Leicester City har afvist tilbudet på 70 mio. £ plus Marcos Rojo fra United, da de kun er interesserede i et lige salg. Spilleren selv selv om han ville være med i Manchester City, men han har fortalt klubben, at han vil flytte til Manchester United i stedet.

Manchester United er interesseret i Southampton midtbanespiller Mario Lemina i sommer. Lemina er fri til at forlade South Coast Club og nu er han glad for at skifte billige fodboldtrøjer og se noget andet. United ønsker at tilføje mindst en central midtbanespiller til deres hold og Solskjaer er ivrig efter at injicere en vis dynamik i sin side. Desuden er Lemina også blevet brugt som center-back, back-back og endda en vinger.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester United fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!