remove

Manchester City vil forsøge at underskrive Felix

Rygerne er blevet voksende City vil forsøge at underskrive forgængelige Felix. Manchester City midtbanespiller Bernardo Silva talte om hans medspiller Portugal International at forbinde til Premier League-mestere i sommer. City er opsat på Felix som en mulig erstatning for Leroy Sane. Felix ville repræsentere noget lidt anderledes. Uheldigvis for byen har Felix trukket interesse fra mere end en stor klub. Det siges, at United har en frigivelsesklausul for £ 105million for Felix, men vil blive afvist af Benfica.

Manchester City har været forbundet med et skridt til Leicester City midtbanespiller. Maddison, en englænder under 21 internationalt, ville angiveligt sætte byen tilbage på 60 mio. Det ville være en høj pris for City at få denne spiller til at bære billige fodboldtrøjer. Og den 22-årige Rodri menes at være Guardiolas første valg til at erstatte Fernandinho. Leroy Sane er fra By og afgang til Bayern München i sommer. City ville være på udkig efter at kræve omkring £ 88 mio. Til den tyske vinger.

Raheem Sterling og Kevin De Bruynes bidrag i løbet af kampagnen blev bedømt af UEFAs tekniske observatører. De med Manchester City fodboldtrøje er blevet navngivet i UEFAs Champions League Squad of the Season. De Bruyne leverede fire assists i fire Champions League-spil. Succes i Europa er toppen af ​​Blues 'dagsorden for næste sæson.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester City fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!