remove

Manchester City kunne sælge Eliaquim Mangala

Patrick Roberts har forlænget sin toårige kontrakt med Manchester City. Og han vil nu blive medlem af den nyligt promoverede Norwich City den 1. juli. Den 22-årige tilbragte to-en-halv-sæsoner på lån med Celtic og tilbragte sidste sæson på lån i Girona. Norwich hovedtrænder Daniel Farke sagde, at han er desperat over at bære den gule og grønne billige fodboldtrøjer, og han har allerede bevist, at han kan spille på højt niveau. Han er en perfekt pasform til klubben.

Manchester City kunne endelig blive sat til at sælge Eliaquim Mangala, da klubben længe siden har forsøgt at finde en køber til forsvareren. Den 28-årige har kun startet fire Premier League-spil og blev udlånt til Valencia en gang. Måske er Manchester City fodboldtrøje ikke egnet til ham. For nylig by holdt samtaler med Benfica om en potentiel £ 100million flytte til Joao Felix, som er en af ​​de mest spændende udsigter i verdens fodbold.

Manchester City har afvist et tilbud på € 80 mio. For deres vinger Leroy Sané fra Bayern München. Han har imponeret i sine tre årstider på Etihad. Pep Guardiola er ivrig efter at beholde den 23-årige, selvom han ikke beordrede et regelmæssigt startsted i byens hold sidste sæson. Og klubben har tilbudt ham en forlængelse af sin kontrakt, der skal udløbe i 2021.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester City fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!