remove

Manchester City har målrettet mod Rodri

Manchester City planlægger at sende Zack Steffen på lån til Fortuna Dusseldorf for et gebyr, der menes at være mellem 7 millioner og 10 millioner. City underskrev den 24-årige i december mod et gebyr på mellem 7 millioner og 10 millioner. Og nu bliver det anden gang, Steffen har spillet i Tyskland. Steffen sagde, at han var nervøs og begejstret for sin flytning fra MLS tilbage til Europa. Dusseldorf sluttede tiende i Bundesliga i år.

Pep Guardiola har målrettet 22-årige Rodri som erstatning for Fernandinho. Rodri forventes at have en beslutning om sin fremtid i denne uge. Hvorvidt man skal bære billige fodboldtrøjer og forlade eller ej? City udløste spaniens frigivelsesklausul i sin Atletico-kontrakt. Klubben kunne gøre opmærksom på Lyon midtbanespiller Tanguy Ndombele, hvis Rodri ikke kunne deltage i Premier League-mestere.

Blues ser ud til at forbedre sig efter en hidtil uset kampagne. Riyad Mahrez var byens eneste rekrutter sidste sommer, men klubben vil ikke bruge penge på grund af det denne gang. Med en omfattende renovering af bybutik på Etihad Stadion har de gamle Manchester City fodboldtrøje også et godt sted at tage. Og der er masser af spillere kan forlade byen i sommer. Leroy Sané, Danilo, Nicolás Otamendi og Fabian Delph er på listen.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester City fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!