remove

Manchester City har aftalt at underskrive Kane Taylor og Felix Correia

Manchester City er velkomne til deres nye sæson i disse dage. Pep Guardiola sagde, at hans mænd er i god fysisk stand og gør sig klar til deres første Premier League-kamp i den nye sæson. Manageren mener, at de fleste af hans spillere har en klar forståelse af klubbens filosofi. De har også deres nye sæt Manchester City fodboldtrøje til den kommende sæson, selvom deres pladser ikke har ændret sig meget i løbet af sommeren.

Ilkay Gundogan har sin kontrakt med Manchester City-forlængelse. Midtbanespilleren har allerede skrevet en ny tre-årig aftale. Men han blev antydet til at forlade en gratis næste sommer, hvilket betyder, at han kun har et år tilbage i klubben. Byen er på udkig efter de andre udskiftere for at udfylde et kolossalt hul, som Vincent Kompany efterlod. Klubben er indstillet til at underskrive Harry Maguire, men nu trak de sig ud af løbet. Manchester City skal nu beslutte, om de vil investere i en anden centerback eller ej.

Manchester City er blevet enige om at underskrive en højt klassificeret teenagere. Den 14-årige Kane Taylor havde afregistreret sig hos Villa sidste sæson og var tilgængelig for en kompensation på 129.000 £, hvilket tiltrækkede adskillige klubbers interesser. Ungdommen tager sine billige fodboldtrøjer og går ind i Citys under-16'erne hold næste sæson. Samtidig har City underskrevet teenagervinger Felix Correia fra Sporting for en aftale værd for en indledende € 3,5 millioner.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Manchester City fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!