remove

Liverpool har været forbundet med Nicolas Pepe

Det siges, at Jurgen Klopp kunne tage et års sabbatical i 2022. Denne rygte vil ikke gøre Liverpool fans glade. Det er et spørgsmål, han har overvejet med sin familie. Jurgen bruger selvfølgelig meget af sin tid, energi og følelser på holdet. Liverpool ville ikke gerne sætte ham i stand til at slå ned et nyt tilbud. Hvis det virkelig sker, skal Liverpool reklamere indefra eller finde en anden mand til jobbet.

Opmærksomheder skal nu vende sig til planlægningen for næste sæson efter store fejringer i Champions League sejren. Liverpools overførselsrekord i de seneste år har været fremragende. Der er rygter om, at Nicolas Pepe er blevet deres første store sommersignering. Den alsidige frontman med sine billige fodboldtrøjer opstod som en af ​​Ligue 1's fineste angribere sidste sigt. Men nogle journalister hævder, at disse rapporter er ukorrekte, og der er ikke afholdt nogen forhandlinger.

Andy Robertson har været forbundet med et skridt væk fra Anfield, med Barcelona rygter om at være potentielle suitors. Han må måske tage af hans Liverpool fodboldtrøje. Robertson har været en nøglefigur i Liverpools hold over den sidste sæson. Han hjalp Reds til en sjette Europæisk Cup med en 2-0 sejr over Tottenham i Madrid i sidste uge. Hans kollega Scot håber Robertson at ignorere rygterne om interesse fra andre steder.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Liverpool fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!