remove

Juventus vil sælge Moise Kean til Everton

Det ser ud til, at Paulo Dybala ikke vil forlade Juventus til Manchester United i sommer. De Forenede Stater har interesser i Dybala, men nu vokser de frustrerede. Premier League-giganterne føler, at de har givet et meget konkurrencedygtigt tilbud til den 25-årige argentinske. De vil indbefatte Romelu Lukaku som en del af aftalen, mens Inter Milan er interesseret i at signere spilleren. I mellemtiden er Dybala uvillige til at forlade Juventus.

Joao Cancelo er angiveligt tæt på at komme til Manchester City. 25-åringen sluttede sig til Bianconeri fra Valencia for £ 36m sidste sommer. Nu er han så glad for at tage Juventus fodboldtrøje af. Det siges, at City ville betale 30 millioner euro ud over Danilo for at underskrive Cancelo. Begge forsvarere vil underskrive kontrakter indtil 2024. I mellemtiden kunne ankomsten af ​​Cancelo fremhæve en ny vægt på bredden for City.

Juventus ser ud til at være opsat på at aflaste mange spillere i sommer. Denne gang vil klubben sælge Moise Kean til Everton for en indledende € 32m. Han var glad for at få på sig en ny billige fodboldtrøjer. 19-åringen er Evertons femte sommerunderskrift. Kean havde et år tilbage på sin kontrakt. Han optrådte 13 optrædener sidste sæson for Juve. Han er desperat ivrig efter større førsteholdsmuligheder, så han flyttede til Everton.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Juventus fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!