remove

Juventus mod Roma med 2-0 nederlag

Serie A-mestere Juventus mod AS Roma med et tab på 2-0 på søndag. De to hold blev jævnt matchet i løbet af konkurrencen, og begge havde deres chancer i første halvdel. Dzeko afsluttede derefter et kontraangreb i stoppetid. Kampen så også Turins side nye billige fodboldtrøjer. Klubben annoncerede officielt deres nye kit i dag. De har dræbt det originale format, som sikkert ikke vil gå godt sammen med mange Juve fans.

Juventus har nu kun vundet en af ​​deres sidste seks kampe efter at være blevet dumpet ud af Champions League af Ajax. Lad os se frem til deres sejr, når de ændrer de nye Juventus fodboldtrøje. Hvis roma drives af frustration i dette spil, er det stolthed, der skal presse Juventus på større ting. Juventus vil være vært for Atalanta søndag, mens roma besøger Sassuolo på lørdag.

Spekulationen fortsætter med at omgive fremtiden for hovedtræneren Massimiliano Allegri. Træneren har stadig et år på sin kontrakt. Han har haft succes i Europa, efter at han overtog Antonio Conte. Han gav ikke garanti for et tilbagevenden næste sæson. En rapport tyder på, at Agnelli gerne vil forny sin kontrakt. Kort sagt, anmodninger, der ikke er lette at tilfredsstille uden langsigtet planlægning.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Juventus fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!