remove

Juventus har en meget stærk bænk

Juventus har brugt stort på at erhverve en af ​​de bedste spillere og holde en stærk kerne omkring ham på samme tid. Det er ingen overraskelse, at Cristiano Ronaldo og Matthijs de Ligt fører listen. Ronaldo er ligaens højst betalte spiller, og Matthijs de Ligt har kostet klubben 67 mio. Overførselsgebyr i sommer. Den unge har været den næsthøjeste indtægter i ligaen, da han overleverede Juventus fodboldtrøje. Og det er uundgåeligt, at han skal begynde at sikkerhedskopiere sin løn på banen.

Juventus sigter mod at vinde en niende serie A-titel i træk. Fernando Llorente mener, at hans tidligere klub stadig forbliver titelpresset. Han håber bestemt, at hans nuværende klub Napoli får en succesrig sæson. Når han havde scoret 23 Serie A-mål i billige fodboldtrøjer til Juve, vidste 34-åringen, at hans tidligere klub havde en meget stærk bænk. Llorente præsenterer en helt anden mulighed for Napoli, men antydes at besejre Juventus vil være meget hårdt.

Juventus er klar til at gøre et skridt for Kylian Mbappe, som nu uden tvivl har overtaget Neymar som holdets hovedstjerne. Han scorede 33 mål for Paris-klubben og har tiltrukket sig mange interesser fra flere store klubber. Real Madrid er tilsyneladende helvede på at underskrive talentet. Den unge franskmand er under kontrakt indtil 2022 og hævdede, at han var klar til en ny udfordring. Men det vil stadig være en hård overførsel, da PSG ser ud til at fokusere på ham for at opbygge deres hold omkring.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Juventus fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!