remove

James Rodriguez vil sandsynligvis ikke gå nogen steder

Spekulationer omgiver fortsat Gareth Bale's fremtid. Han siges at flytte til den kinesiske Super League-side Jiangsu Suning og angiveligt skulle han tjene 1 million £ om ugen i Kina. Dog har han for nylig antydet, at han kunne bo på Real Madrid med at lægge billeder af sig selv i den nye Real Madrid fodboldtrøje. Zinedine Zidane vil have, at Bale går videre i sommer, selvom han stadig har tre års resterende kontrakt.

James Rodriguez 'fremtid bliver usikker efter fraværet af Marco Asensio i den nye sæson. Real Madrid skal nu træffe en beslutning om at beholde Rodriguez eller ej. James tilbragte de sidste to sæsoner på lån hos Bayern München på grund af at han ikke var inkluderet i Zinedine Zidanes plan. Atletico Madrid var interesseret i at signere James. Men Perez ville ikke være villig til at sælge spilleren til Atletico. Nu er det meget sandsynligt, at den colombianske stjerne vil samarbejde med Zinedine Zidane til kampagnen 2019-20.

Real Madrid-spilleren tror, ​​at klubben vil være anderledes, når de konkurrencedygtige kampe starter. Raphael Varan forbliver afslappet, efter at den spanske klub blev besejret af Tottenham i Audi Cup. Den franske forsvarer havde billige fodboldtrøjer og sagde, at de arbejder meget på fitness og taktik. Han er selvsikker i sin klub, og de vil implementere deres ideer i spillet.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Real Madrid fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!