remove

Inter holder deres interesser i Emerson

Inter Milan er interesseret i at underskrive Ayoze Perez fra Newcastle United i sommeroverførselsvinduet. Perez har spillet godt for Newcastle i de seneste uger. De sætter pris på den 25-årige spanier på € 25 millioner. Det afhænger også af tiltrækningen af ​​deres Inter Milan fodboldtrøje. De andre rapporter tyder på, at Inter Milan fortsætter deres interesse for Chelsea venstre tilbage Emerson. Klubben ønsker at forbedre deres hold, især i forsvaret, mens Emerson er et andet centralt mål.

Conte nærede en aftale om at afslutte sin hiatus og vende tilbage til at forvalte såvel som Spallettis fremtid i San Siro under alvorlig tvivl. Conte, som fortsatte med at bo i London efter sin afgang sidste sommer, har stadig problemer med sine tidligere arbejdsgivere. Han er angiveligt et skridt tættere på at være Inter Milans næste manager. Conte tilbragte det meste af sin ledelseskarriere i Italien. Conte nød sin tid på Juventus, før han blev erstattet af Allegri.

Luciano Spalletti vil forlade Inter, hvis de kan klare sig til at få sin italienske modparts underskrift. Conte hjalp Blues med at vinde Premier League-titlen i 2017 og FA Cup i 2018. At tage af billige fodboldtrøjer er lettere end at sætte på dem. Siden friske rygter om Allegri's afrejse opdagede i går aftes, blev Conte for nylig blevet favorit til at komme med Juventus. Men hvad enten det er Juventus eller Inter, synes det højst sandsynligt, at hans næste job vil være i sit hjemland, Italien.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Inter Milan fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!