remove

Hazard har en god præstation i Chelsea

Chelsea fans har ret til at være ked af det, der ligner Hazards forestående afgang. Fare har gjort alt, hvad Chelsea har bedt om ham. Han har racked de 16 mål og 15 hjælper, forseglet hans side en Champions League plads. Fare har lidt over et år tilbage på sin kontrakt, hvilket betyder, at den tid han har iført Chelsea fodboldtrøje ikke er så lang. På grund af hans kærlighed til klubben, der katapulerede ham til global anerkendelse, ønskede La Liga klubben at færdiggøre vilkårene for Hazard så hurtigt som muligt.

FIFA har allerede sagt, at Blues ikke vil få lov til at registrere spillere i sommer. I mellemtiden bliver Real Madrid frustreret over deres manglende overenskomst med Chelsea over en aftale for Eden Hazard. Det vil være en stor opgave at lade Hazard sætte på deres billige fodboldtrøjer. Real er ivrige efter at binde en aftale for at følge en Hazard under par sæson, de vil være ivrige efter at reducere omkostningerne så meget som muligt.

Roma forstås at være opsat på at udnævne Sarri som deres næste hovedtræner forud for næste sæson. Den italienske træner har udholdt en hård første sæson på Stamford Bridge. Store grupper af Chelsea fans har chanted mod Sarri og hans fodboldstil. Antonio Conte var rygter om at komme ind på en tilbagevenden til fodboldforvaltning med romaer, men den 49-årige har afvist deres tilgang til at vente på et bedre tilbud.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!