remove

Everton donerede træningssæt på kenyansk

André Gomes afsluttede en £ 22m overførsel til Everton i sidste uge. Han underskrev en femårig kontrakt og kunne koste £ 25 mio. Han indrømmede et pres, han udøvede på sig selv efter et skridt fra Valencia i 2016. Gomes endelig besluttede at underskrive med klubben, fordi hans lån på Everton har genvundet sin selvtro. Midtbanespilleren lavede 78 optrædener i løbet af to sæsoner til Barcelona. Desuden sagde den 25-årige, at hans hovedmål er at hjælpe holdet og opnå ambitionen om at være i Europa.

Phil Jagielka, den tidligere Everton-kaptajn, vil vende tilbage til bladene efter et dusin år. Center-back har underskrevet en års kontrakt med den nyligt promoverede Premier League side. Klubbens leder føler, at spilleren vil bringe et væld af erfaringer til omklædningsrummet. Jagielka sagde, at det var strålende at få lov til at sætte den røde og hvide billige fodboldtrøjer, da han talte om tilbagevenden til Sheffield United.

Everton målmand Oyemba vil spille den kenyanske side i en pre-season venskabskamp. Blues forventes at bære deres nye Everton fodboldtrøje på søndag. Everton har leveret kasser med træningssæt til amatørhold i Nairobi. Omkring 38.000 træningsredskaber blev givet til 45 lokale sider. Størstedelen af ​​sættet blev doneret af Evertonere.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Everton fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!