remove

Chelsea var involveret i en overtagelse

Emerson Palmieri har opdateret sin skade givende lovende. 25-åringen var bekymret for at gå glip af den næste weekendkamp mod Wolves. Han har været i god form for klubben. Men Mancini siger, at venstre ryg blev fjernet som en forsigtighed uden at tage på billige fodboldtrøjer. Chilwell er god, men ikke en klar opgradering af Emerson. Lampard arbejdede med at integrere ungdom i det første hold. De menes at være ivrige efter Crystal Palace-væggen Wilfred Zaha.

Chelsea accepterede overførselsforbudet og gik i fuld fart foran med ungdomsrevolutionen. Men de forventer også at gå tilbage i virksomheden i januarvinduet efter kun at have set en ny ankomst i løbet af sommeren. De to navne dukker op tidligere, Jadon Sancho og Wilfried Zaha, klubben er interesseret i at få med. Men det skal gøre det klart, at Sancho er tilgængelig, men Wilfried Zaha er ikke nødvendig. Det næste overførselsvindue skal bruges til at styrke holdet.

Jorginho scorede fra straffesparket for at hjælpe Chelsea med at vinde EM-kvalifikationen mod Finland. Fans var iført deres Chelsea fodboldtrøje og talte om deres glæde ved at glemme skuffelsen tidligere i spillet. Chelsea har været involveret i en overtagelse det seneste år. En milliardær forretningsmand var forbundet med en overtagelse, men klubbejeren Abramovich var ikke ivrig efter at sælge.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!