remove

Chelsea ønsker en rimelig pris for at sælge Hazard

Maurizio Sarri nød en fremragende start ved Stamford Bridge. Men dårlige resultater på begge sider af det nye år oplevede hans stilling stillet. Selvom Sarri styrede Chelsea til en tredjepladsfinish, insisterede han på, at han havde leveret hovedmålene fra ham. Europa League-finalen mod Arsenal ser ud til at have stabiliseret Sarri's karriere ved broen. Klubben vil få deres europæiske kampagne i gang den 29. august.

Chelsea-spillere vil bøje sig selv for afslutningen af ​​klub Talisman Hazard. Rapporter hævder, at Madrid har aftalt en 100 millioner euro aftale med Chelsea for ham. Chelsea vice-kaptajn Azpilicueta siger, at de skal respektere sin beslutning om at ændre sin billige fodboldtrøjer og blive med i Real Madrid. Der er forhandlinger mellem de to klubber. Chelsea tillader ikke at sælge Hazard med en lavere pris. Så hvis Hazard skal afrejse, skal prisen være rigtig.

£ 100 millioner til en spiller som Hazard er stadig en meget god og rimelig pris. Betal det meget ret, spørger pris eller venter. Hvis de vil have Hazard, skal de komme og få ham. Chelsea har taget fem nye unge og deres Chelsea fodboldtrøje flyver ud til Boston til det venlige spil, selvom de vil rejse til Aserbajdsjan efter to uger og overfor Arsenal.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!