remove

Chelsea er favoritter til at nå semifinalen

Chelsea sæson er blevet ødelagt af en række racistiske hændelser. Klubben har bekræftet, at de stoppede tre tilhængere fra at komme ind i torsdagens Europa League-kamp i Slavia Prag efter nedsættende Salah-chants. Chelsea lovede at tage den "stærkeste mulige handling" mod enhver sæsonbilletindehaver. Tre Chelsea-tilhængere iført deres billige fodboldtrøjer blev nægtet adgang til torsdagens spil efter at være blevet identificeret som racistisk adfærd.

Klubben blev undersøgt tidligere på året efter påståede racistiske hændelser under deres Europa League-sammenstød mod MOL Vidi i Budapest. Nu var Chelsea-fansne igen i centrum for problemer. Chelsea har udstedt en erklæring, der fordømmer påstået supporter misbrug af Liverpool fremad Mohamed Salah. Liverpool tilføjede, at de vil arbejde direkte med Chelsea på sagen og takke dem for deres holdning til misbruget.

Maurizio Sarris mænd med deres Chelsea fodboldtrøje er tunge favoritter til at nå semifinalen med hjemmebenet i deres sidste otte slips der kommer. Der vil ikke være nogen positive minder om denne sjusket og fantasifulde skærm, hvor Chelsea lavede lidt for at gøre dem værdige til sejr. Marcos Alonso sene header hjalp Chelsea til en hårdkæmpet 1-0 sejr til Slavia Prague i deres Europa League kvartfinale første ben på torsdag.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!