remove

Chelsea bliver fjerde i øjeblikket

Liverpool flyttede tilbage til toppen af ​​Premier League med en 2-0 sejr over Chelsea på Anfield. Liverpools kvalitet og Chelsea's individuelle fejl giver i sidste ende værterne fremad. Chelsea kom to gange tæt på at komme tilbage i spillet i anden periode gennem Eden Hazard. Hvis Hazard havde været klinisk, ville Chelsea have vendt dette spil på hovedet mod alle oddsene.

Før søndagens nederlag havde Chelsea vundet deres sidste tre kampe i alle konkurrencer. Men et Anfield-nederlag til Chelsea har betalt for disse ambitioner. De fleste tilhængere iført deres billige fodboldtrøjer er overrasket over det. Chelsea burde være udfordrende for Premier League-titlen, men mangler kampen for at gøre det i øjeblikket. Chelsea bliver fjerde, men er kun to point fri for femteplaceret Manchester United. Dagens tab betyder, at Chelsea stoler på, at Arsenal og Manchester United mister deres spil i hånd for at bevare deres top fire status. Chelsea har i mellemtiden set deres odds til 5/4 efter nederlaget.

Eden Hazard fortsatte med at skinne til Chelsea i søndag med sin Chelsea fodboldtrøje, han havde de bedste chancer for Chelsea. Hazard scorede sit 15. og 16. mål for sæsonen for Chelsea i ligaen i deres 2-0 sejr over West Ham sidste mandag. Han har spillet som den centrale figur af Chelsea angreb i andre spil i løbet af denne sæson med varierende succesniveauer.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!