remove

Borussia Dortmund er indstillet til at underskrive Bobby Duncan

Borussia Dortmund blev lamslået af det forfremmede Union Berlin med en 3-1 lørdag, hvilket overraskede fans. Det var et stort slag for klubben, da de har en fantastisk åbning denne sæson. De fik deres nye Borussia Dortmund fodboldtrøje, men det første tab efterlod dem på seks point på femtepladsen. I mellemtiden sikrede deres rival Bayern allerede en 6-1 sejr mod Mainz. Paco Alcacer har bevist sig i klubben ved at score sit 25. mål for Dortmund.

Dortmund led det chokerede tab. Rivalklubben Bayern tager Leipzig, der vandt alle tre sejre. Spilleren af ​​Bayern Joshua Kimmich har spillet en vigtig rolle i alle tre ligakampe. Han foreslog, at klubben nu ikke vil tænke på Dortmund, men fokusere på RB Leipzig i stedet. De sigter mod at tilføje så mange point som muligt for at kæmpe for titlen.

Jadon Sancho har haft en god start på Bundesliga nye kampagne, der er blevet den yngste spiller nogensinde til at nå 15 Bundesliga mål. Han blev belønnet med en ny kontrakt i sidste måned og ser ud til at fortsætte sin tidlige sæson i nye billige fodboldtrøjer. Borussia Dortmund er interesseret i at signere Bobby Duncan fra Liverpool. Unge står over for en usikker fremtid, da hans klub ikke er villig til at lade ham forlade. Hans agent beskyldte klubben for at nægte et lån til Fiorentina til Duncan i sommer.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Borussia Dortmund fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!