remove

Atletico Madrid møder Real Mallorca i morgen

Atletico Madrid har kæmpet for mål indtil videre denne sæson, mens de lige scorede fem i deres fem LaLiga-kampe. De er kommet ind for kritik for deres dårlige start på sæsonen. Men Diego Simeone sagde, at kritik altid skal være der, og at de vil forbedre sig for at vinde. Men Atlético Madrid fodboldtrøje er altid perfekte. I mellemtiden kunne Felix, Costa og Morata indstilles til at starte sammen i La Liga for første gang.

For Costa skal træneren indrømme, at angriberen har kæmpet for form indtil i denne sæson. Spilleren har kun scoret en gang i konkurrence i dette år. Simeone er klar til at hjælpe ham med at forbedre sin form med sin billige fodboldtrøjer. Atletico Madrid har deres indtægter steget markant. De har meddelt, at deres nye indtægt er 515 millioner euro. Det forbedrede budget for 2020 skyldes næsten salget af flere førstelagsspillere. Men de er nødt til at udfylde ledelsesvakuumet.

Atletico Madrid møder Real Mallorca i morgen i Son Moix. De har allerede mistet to mål, mens Mallorca ikke spillede godt i søndagens nederlag på Getafe. Det faktum, at Atletico aldrig havde vundet i tre besøg, hvilket indikerer at Mallorca vil bruge hjemmefordelene fuldt ud. Atletico er nu et hold i overgang, og de ser ud til at overhale Real Madrid. Det siges, at Señor Hernandez Hernandez vil blive udnævnt til at være ansvarlig for dette spil.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Atlético Madrid fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!