remove

Arsenal har svært ved at underskrive Malcom

Arsenal er ivrige efter at underskrive Celtic back-back Kieran Tierney, men de vil stå over for konkurrence fra Napoli. Arsenal lavede et tilbud på £ 15 millioner for Tierney tidligere, men blev afvist af den keltiske. Den øgede interesse fra Napoli kunne dog føre til en budkrig for den spiller, hvis fremtid var afhængig af hans nuværende klub. Så der er mange billige fodboldtrøjer til ham at vælge. Den italienske klub er klar til at sælge deres nuværende tilbagevenden. I mellemtiden forblive Arsenal i drøftelser William Saliba.

Arsenal har en hård tid i dette overførselsvindue. Selvom de har Wilfried Zaha i deres seværdigheder, har de svært ved at få nok penge til at lande stjernen fremad. I mellemtiden står klubben endnu mere overføringsfrustre for at underskrive Barcelonas Malcom. En fransk klub er den seneste klub har interesser af denne spiller. For at bringe Malcom tilbage, har Gunners allerede tilbudt at tage den unge udsigt til udlån til den kommende sæson.

Shkodran Mustafi har slået et hint om hans fremtid i sommer. Det er rapporteret, at den 27-årige blev fortalt at skulle forlade, selvom han insisterede på, at han ville være tilbage med Arsenal næste sæson. Mustafi er blevet kritiseret af tilhængere for hans forestillinger og hans dårlige handler for Arsenal fodboldtrøje. Emery er blevet tvunget til at arbejde med et reduceret overførselsbudget i sommer. Det ser ud som om Mustafi har mulighed for at blive solgt i sommer.

Related Tags

billige fodboldtrøjer Arsenal fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!