remove

AC Milan ser på Mauricio Pochettino

Det er rapporteret, at AC Milan ser på et chokbevægelse for Tottenhams manager Mauricio Pochettino i sommer, så vel som klubben vil tilbyde £ 300M i Transfer Funds. Pochettino har efter sigende været forbundet med både Manchester United og Real Madrid denne sæson. Og Rossoneri-legende Gennaro Gattuso synes sandsynligvis at forlade San Siro efter en skuffende sæson. Og Pochettino vil blive skuffet over, at Tottenham har svigtet i Premier League. De økonomiske incitamenter vil skulle være enorme for at overbevise Pochettino om at gøre flytningen.

Milan viste at de er i stand til at spille med de bedste af de bedste i Serie A i sidste uge. Endelig gik deres pres af, da slangen Leonardo Bonucci gav bolden væk lige uden for Juve-boksen. Desværre ramte teenagermanderen Moise Kean på sin billige fodboldtrøjer igen for at give Juventus en sen 2-1-sejr over AC Milan.

Atalanta savnede chancen for at flytte fjerde og ind i Champions League køjer med en 0-0 draw imod Inter Milan i San Siro. Mauro Icardi vendte tilbage til San Siro for første gang siden et nederlag af Bologna den 3. februar og blev mødt med en blanding af fløjter og skål fra deres fans, som alle satte på deres AC Milan fodboldtrøje. Lad os se frem til deres fantastiske show næste gang.

Related Tags

billige fodboldtrøjer AC Milan fodboldtrøje

Comments

Note: HTML is not translated!